YÜCE DEVLET DERGİSİ 5. SAYI (1 Nisan 2010) BASIN BÜLTENİ

Oleh: Haydar Murad Hepsev
01 Ocak 2012

YÜCE DEVLET DERGİSİ 5. SAYI (1 Nisan 2010)

BASIN BÜLTENİ

Yüce Devlet Dergisi’nin 1 Nisan 2010 tarihli 5. sayısındaki yazılar, yazıların türleri ve yazarları aşağıdaki gibidir:

TESETTÜR ONURUMUZDUR (başyazı) H. Murad Hepsev; İnanmak (deneme); MAĞFİRET DİLEME (tefsir) Sabahaddin KURTAY; Hüsnü Hatt Abdülbârî (Talip Mert); “HER NEREDE OLURSAN OL, ALLAH’TAN KORK!” (hadis şerhi) Dr. Muhammed Ayhan; Abdurrahman Tagî (menkıbe-biyografi) M. Sırrizade; TASAVVUFUN ya da İSLAM İRFANININ BATI İNSANINA ETKİSİ ve BİZ (Makale-Yorum) Prof. Muhammed Hamidullah; Şahs-ı Manevi Olarak Risale-i Nurlar Ve Müellifi Bediüzzaman Hakkında (5) (inceleme) Murad SIRRIOĞLU; RİSÂLE-İ UBEYDİYYE-İ NAKŞİBENDİYYE (tasavvuf-şerh) Ali Behçet Efendi; Modern Cahillik (öğüt yazısı) Mehmed YÖRÜK; YOL Kİ DENİZDİR (şiir); Güncel Siyaset Üzerine (makale-kitap) A. Ragıp AKAY; GERİLİMLİ VE KAYPAK BİR DÖNEMİN İÇİNDE (makale-yorum) Yahya METİNYÜREK; Ayrılık Olmasaydı (hikâye)Hayreddin MERAL; DAHHÂK (5) (şerh-roman) H. HEPSEV; “Tavarruk”un Yasaklanması Doğru Mudur? (İslam iktisadı) Muhammed el-Hemezanî / TAVARRUK DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ FIKIH AKADEMİSİ KARARI HAKKINDA (İslam iktisadı) Dr. Abdulaziz Halife el-Kasar / Terc.: Hakkı Erçetin; Gazze Bildirisi ya da İslam Birliği Çağrısı / İslam Âlemi Büyük Tehlike Altındadır / Doğu Türkistan Bildirisi ve İslam Birliği Çağrısı (uyarı ve çağrı yazıları); O Neye Sahip, Ben Neden Yoksunum? (anlatı) Lütfü ERBEK; OLDUN / BIRAKTIM (şiir) Fedai Eş; Gül Kan ve Dua (şiir); BİLİM ve MÜSLÜMAN, AŞIRILIKLAR ve ORTA YOL (İnceleme) Ziyaüddin Serdar; Gurub ve Şafak ve Aydınlıklar (şiir); MEDYADAKİ BİR GARİP MANZARA VE BİZ (Okuyucularla Söyleşi).

Etiketler: , , , , ,

Kategori: Basın Bültenleri | RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Yorum Yok

Comments are closed.